AĞRI / ELEŞKİRT - İkizgeçe Ortaokulu

İkizgeçe Ortaokulu

İKİZGEÇE KÖYÜ İKİZGEÇE KÜME EVLERİ NO 55 ELEŞKİRT / AĞRI
Vizyon
Kendine güvenen, kararlı bireyler yetiştirmek. Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim, kültür merkezi olmak.
Misyon
Eldeki imkanları verimli bir şekilde kullanarak ileri düzeyde başarı yakalamak, eğitim öğretimi dört duvarla sınırlamayıp bütün hayata yaymaktır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
08.30-15.30
Ulaşım
Ulaşım köy öğretmen servisiyle sağlanmaktadır. Öğretmenler Ağrı Merkezden gidiş geliş yapmakta olup Ağrı Merkez´de ikamet etmektedir.
Köy Öğretmen Servisi
KÖY
İL MERKEZİNE UZAKLIK 22 KM. VE İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 28 KM
Okulun Sınav Başarı Durumu
2020 LGS´de bir öğrencimiz merkezi puanlı Ağrı/Merkez Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne yerleşmiştir. 2021 LGS´de bir öğrencimiz Ağrı/Merkez Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi´ne, bir öğrencimiz merkezi puanlı Ağrı/Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne, bir öğrencimiz merkezi puanlı Ağrı/Merkez Nurettin Dolgun Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi´ne yerleşmişlerdir. 2022 LGS´de bir öğrencimiz Ağrı/Merkez 15 Temmuz Şehitleri Amadolu Lisesi´ne, iki öğrencimiz Ağrı/Merkez Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne; yetenek sınavı ile iki öğrencimiz Ağrı/Merkez Spor Lisesi´ne yerleşmişlerdir.
TÜBİTAK 4006
Diğer Hususlar
Okulumuzda taşımalı eğitim de yapılmaktadır. Komşu köy olan Yanıkdere Köyü öğrencileri okulumuza gelmektedir. Öğrencilere servis ve yemek imkanı sağlanmaktadır.